Samu Ponce fitxa per l’equip Interpro Cycling

La FAC intentarà que l’equip japonès s’inscrigui a Andorra de cara al 2020

Samuel Ponce en una cursa de la temporada passada.
Samuel Ponce en una cursa de la temporada passada. | MVK*25-ACA

Samu Ponce va fer un bon paper durant la temporada. El ciclista de MVK*25-ACA va destacar en guanyar la cursa de Millàs (França) i el Campionat Nacional d’Aragó. A més, va ocupar places d’honor en moltes altres curses. Amb tot, la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) es va posar en contacte amb l’equip japonès de categoria Interpro Cycling, que té estructura a França.

Com a part d’aquest conveni amb Interpro Cycling, la FAC intentarà que l’equip s’inscrigui a Andorra de cara al 2020 per tal que altres corredors nacionals puguin tenir l’oportunitat de «debutar en la màxima categoria del ciclisme mundial».

El nou equip de Ponce fa tres anys que està en la categoria UCI Continental i per la temporada 2020 van adquirir la llicència UCI Continental Pro. Així doncs, el curs vinent hi haurà «un corredor andorrà competint en els cinc continents en curses de nivell professional».