PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un error administratiu deixa sense cobrar els funcionaris de baixa

Malentès entre la CASS i el Govern sobre l’entrada en vigor d’un nou procediment

Treballadors de l’Administració atenen els ciutadans.
Treballadors de l’Administració atenen els ciutadans. | Maricel Blanch

Un error administratiu ha provocat que més d’un centenar de funcionaris de baixa no hagin cobrat part del seu sou d’octubre en les dates acordades. La situació va ser objecte d’una pregunta de control per part del conseller liberal Jordi Gallardo durant el ple celebrat ahir. El ministre d’Educació, Eric Jover, en substitució de la ministra de la Funció Pública que es troba de viatge oficial, va lamentar la situació i va explicar que l’origen es troba en un malentès entre la CASS i el Govern sobre la data d’implementació d’un nou procediment de pagament per als funcionaris de baixa «que ells mateixos van votar», va recordar Jover. 


El Govern va fixar el canvi en els pagaments a partir d’octubre,segons Jover, mentre que la CASS, a partir de novembre, segons un comunicat de l’organisme. El resultat ha estat que entre «100 i 150» persones no han cobrat la totalitat del seu sou a temps, va explicar el ministre, qui va incidir que només no s’havia percebut una part del sou a temps.


Segons va explicar el Govern a l’hemicicle i la CASS en el comunicat, entre ahir i avui els funcionaris afectats veuran satisfetes les quantitats que els pertoquen i que no han rebut entre el dia 3 i el 5, com estava previst. Gallardo va considerar que la comunicació amb els funcionaris havia estat deficient durant aquest episodi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT