PUBLICITAT

De la Casa, millor turisme a la Subida a Clavijo

Ho aconsegueix en la darrera pujada

Per El Periòdic

De la Casa, aquest cap de setmana
De la Casa, aquest cap de setmana | FotoEsport

El pilot andorrà Gerard de la Casa va aprofitar la invitació dels organitzadors de la 36a Subida a Clavijo, D5+Racing Club, per acudir a la localitat de La Union, a La Rioja, per disputar la prova vàlida per als Campionats de La Rioja i Navarra de Muntanya. Per a l’ocasió, De la Casa i el seu equip, el Baporo Motorsport, van decidir competir amb el Seat Còrdova WRC. 

D’aquesta manera,  Gerard va ser el més ràpid entre els Turismes després de decantar a favor seu una ajustada lluita amb el pilot local Antonio Ortuño, de l’equip Mitsubishi Lancer Evo VI.

Els organitzadors de l’esdeveniment de La Rioja van preparar tres quilòmetres i escaig de la carretera LR-345, a partir del punt quilomètric sis, per a la disputa de les quatre pujades programades, la primera d’entrenament mentre que les tres següents vàlides per a la classificació final, a pesar que solament es va tenir en compte el millor crono de cada pilot. De la Casa es va veure superat per Ortuño en les tres primeres però en la darrera el va superar i es va proclamar campió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT