PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Nou espai per patinar al Parc del Senzill

La infraestructura es renova completament per reunir totes les condicions de seguretat

Per El Periòdic

Sessió constitutiva de l'11è Consell d'infants 2018-2019 d'aquest dimarts.
Sessió constitutiva de l'11è Consell d'infants 2018-2019 d'aquest dimarts. | M.P.

Coincidint amb el Dia mundial de la Infància, l'antiga casa comuna de Sant Julià ha acollit aquest dimarts la sessió constitutiva de l'11è Consell d'infants 2018-2019, amb l'objectiu d'incorporar els nous membres al funcionament de la parròquia. Durant el consell de la temporada 2017-2018, una de les mesures que els consellers van demanar reiteradament al comú va ser la posada en marxa altra vegada de l'espai per patinar. En aquest sentit, el cònsol menor de la parròquia, Julià Call, ha informat que aquest dilluns es va celebrar una junta de Govern on es va decidir treure un concurs del projecte del nou parc per patinar que anirà ubicat al Prat del Senzill.

En aquest sentit, Call s'ha adreçat als infants manifestant que ells són "els usuaris de gran part de l'equipament públic i el comú necessita el vostre punt de vista". A més, ha manifestat que en l'anterior espai per patinar "hi havia una peça que s'havia malmès i sense ella no es podia obrir el parc, ja que hi havia problemes de seguretat". És per aquest motiu que la propera infraestructura serà completament nova. Quant al termini per gaudir de la disponibilitat del parc, el cònsol ha assenyalat que "esperem que en dos o tres mesos estigui tot acabat".

Pel que fa al conseller representant de l'escola francesa, Joël Parramon, ha manifestat la importància de tenir en compte les idees dels més petits, ser escoltats i "millorar així la parròquia". Per la seva banda, la consellera representant de l'escola andorrana, Júlia Barkshi, ha manifestat que "formant part del consell podem conèixer i treballar millor les problemàtiques que hi ha a Sant Julià". A més, ha destacat que aportar les seves idees i consells al comú els ajuden a sentir-se útils i participatius. Així doncs, també es consideren com una eina per "transmetre les inquietuds" que els aporten els seus companys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT