PUBLICITAT

Andorra la Vella

Navarro i Tomàs entrenen el One Team Eurocup

El MoraBanc lidera un projecte per lluitar contra l’exlusió social

Per El Periòdic

Ibon Navarro i Jaume Tomàs durant l’entrenament d’ahir.
Ibon Navarro i Jaume Tomàs durant l’entrenament d’ahir. | BCA

Ibon Navarro va ser el protagonista ahir en la sessió d’entrenament del Projecte One Team Eurocup al Centre Penitenciari de la Comella. El Morabanc Andorra està desenvolupant un projecte per lluitar contra l’exclusió social dels interns i aquest és un programa impulsat per l’Eurolliga i l’EuroCup. Consta de vuit sessions d’entrenaments amb reclusos del mòdul de penats.

La sessió es va celebrar en una jornada de fred al pati del centre en la qual els jugadors de Jaume Tomàs no van faltar a la cita, sobretot en un dia en el què van comptar amb una institució com és Ibon Navarro. Així, l’entrenador tricolor va codirigir la sessió amb Tomàs, en un dia en el qual va tornar a quedar clar que els interns que participen de l’activitat la gaudeixen al màxim i cada dia estan més enamorats del bàsquet.

En aquest sentit, el tècnic va explicar que va ser «una activitat diferent del que són les activitats extraesportives als clubs», «molt interessant perquè no cada dia vas a una presó».

Pel que fa a la sessió, va assegurar que va ser «molt divertida» i va destacar el fet «de veure la il·lusió i el que ha suposat pels interns». «Ha estat un dia diferent i trenca amb el que pot ser la rutina i la monotonia del seu dia a dia», aclaria.

Per altra banda, va considerar que «tenir-nos al Jaume i a mi i fer una cosa diferent dels altres dies, sobretot una cosa d’esport dirigit i de bàsquet, ha estat molt bonic». «No m’importaria repetir», indicava, perquè «ha resultat reconfortant com érem de feliços i com estàvem de còmodes».

«No és un entrenament de rendiment, l’objectiu principal és fomentar aquests valors i impregnar-nos dels que ells transmeten, cal tenir en compte que sempre acabem rient i això és important en un lloc com la presó», recordava Tomàs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT