PUBLICITAT

La Massana

El mercat de la Massana potencia l’espai gastronòmic

Ara Ve Nadal s'inaugurarà divendres

Per El Periòdic

Responsables de l’organització del mercat, ahir a la Massana.
Responsables de l’organització del mercat, ahir a la Massana. | COMÚ DE LA MASSANA

El Comú de la Massana va presentar ahir l’onzena edició del mercat de Nadal que es redissenya per donar més protagonisme a la part social i cultural. Sota el nom Ara Ve Nadal, la corporació ofereix una trentena de propostes adreçades a tot el públic. «Es tracta d’una evolució natural; la paraula mercat se’ns quedava curta perquè cada cop han pres més protagonisme les accions culturals i socials», va explicar la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo, que va afegir la voluntat de canvi constant per adaptar-se als gustos del públic. Per aquest motiu s’han introduït food trucks al voltant de l’escenari de la part central de la plaça de les Fontetes.


L’Ara Ve Nadal s’inaugurarà divendres a les 18 hores, coincidint amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc i tindrà lloc durant dos llargs caps de setmana: del 30 de novembre al 2 de desembre i del 6 al 9 de desembre.


També hi haurà actuacions musicals i espais com la pista de gel i la caseta del Pare Noel. El darrer dia de mercat hi haurà l’espectacle Pantomime, a càrrec del Club Internacional, una obra familiar en clau d’humor. Es tracta d’una tradició britànica que fa cinc anys que es va iniciar a la Massana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT