PUBLICITAT

La Massana

Baró vol escoltar els simpatitzants abans de parlar de la ‘tercera via’

El cònsol major recorda que la seva missió és seguir al capdavant de la corporació

Per Lara Ribas

El cònsol major de la Massana, David Baró.
El cònsol major de la Massana, David Baró. | Maricel Blanch

El cònsol major de la Massana i també integrant de Ciutadans Compromesos, David Baró, ahir va mostrar-se predisposat a escoltar els simpatitzants abans de prendre cap decisió sobre el paper de la seva formació en l’anomenada tercera via que s’està configurant de cara a les properes eleccions generals i que, tal com va anunciar-se el passat dijous, l’encapçalarà el conseller general per UL i president del grup parlamentari mixt, Josep Pintat. Tot i així, Baró va recordar que la seva missió és seguir al capdavant del comú fins al final del mandat i, per tant, «no estem en l’òptica de fer eleccions nacionals». 

Pintat va manifestar, el passat dijous en declaracions a RTVA, que ja compta amb el suport dels consellers d’UL+ILM i que estan estudiant la possibilitat de fer llistes a cinc parròquies. De fet, el seu company de partit, Josep Majoral, va coincidir que ara ve el període de «treballar els contactes» per solidificar aquesta tercera via i va reconèixer que ja hi ha converses encetades tot insistint en la necessitat, sobretot, «d’anar trobant gent a nivell parroquial». 

La Massana, d’on venen els seus companys de bancada, podria ser una de les opcions, però de moment encara està per decidir. «Nosaltres el que farem properament són reunions per parlar de què es vol fer a nivell parroquial, però la decisió no és meva, sinó de tots els nostres simpatitzants, ja que som una plataforma que inclou diverses sensibilitats», va puntualitzar Baró. Tot i així, el polític va demanar temps, ja que ara venen les festes de Nadal i les trobades per escoltar els simpatitzants i parlar amb altres formacions quedaran interrompudes. Pel que fa a la candidatura nacional de Josep Pintat, Baró va respectar-la completament: «Veiem com a poc a poc van sortint líders de política nacional i s’entén que aniran presentant propostes». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT