PUBLICITAT

Andorra la Vella

Obertura de l’Oficina de correus màgica

Estarà en funcionament cada dia fins el 5 de gener de les 17.30 a les 19.30 hores

Per El Periòdic

Oficina de correus màgica.
Oficina de correus màgica. | M.M.

L’Oficina de correus màgica de l’avinguda Meritxell, 26 ha obert aquest dijous a la tarda, a les portes del pont de la Puríssima en què s’espera una gran afluència de visitants. L’espai, que estarà en funcionament per tercer any consecutiu i que ja s’ha consolidat com dels punts de parada obligatòria del Poblet de Nadal, estarà obert cada dia fins el 5 de gener entre les 17.30 i les 19.30 hores. A l’oficina es recullen les cartes que els infants envien al Pare Noel i a Ses Majestats els Reis d’Orient i està regentada per un grup de menairons. L’any passat va rebre la visita de més de 2.000 nens i nenes.

Durant els quatre dies del pont, el Poblet de Nadal oferirà un ampli programa d’animacions gratuïtes per a tots els públics. Des de la visita dels rens i dromedaris (entre el 6 i el 9 de desembre faran una desfilada cada dia a les 12 hores per Riberaygua i Travesseres; i entre les 17 i les 19 hores per l’avinguda Meritxell), fins al Túnel de llum i so a la plaça de la Rotonda (amb passis diaris a les 18 i a les 19.30 hores), i les animacions dels menairons cada tarda pels carrers d’Andorra la Vella.

Un dels plats forts d’aquests dies al Poblet de Nadal serà l’espectacle itinerant de gran format 'Transmutation du Dragon' (dissabte a les 18.30 hores) per l’avinguda Meritxell a càrrec de la Companyia Aerosculpture. Serà el primer dels espectacles de gran format que desfilaran cada dissabte de desembre per l’eix comercial. 'Transmutation du Dragon' oferirà un muntatge visual molt potent en el qual dos dracs, Abyss i Stella, més lleugers que l’aire, faran, equipats amb motors elèctrics, figures acrobàtiques impressionants.

Al Mercat de Nadal continuaran els tallers infantils i per a adults amb artistes del país, la 3a Mostra de Nadales (amb Jamp, l’Orfeó Andorrà, els Petits Cantors Lauredians i el grup de folklore Casa de Portugal), l’estrena del documental de Jaume Riba 'Comapedrosa-Secrets d’un parc natural' (dijous 6 a les 18.30 hores a l’envelat), actuacions de música en viu, demostracions de cocteleria i un 'showroom' de roba esportiva feta a Andorra. Dissabte, a més, en el marc de les activitats gastronòmiques que s’ofereixen a la plaça del Poble (de 13 a 16 hores), hi haurà una degustació d’especialitats mediterrànies amb els xefs de l’Embassy Quim Manresa, Romain Fornell (una estrella Michelin) i Bernard Dois (dues estrelles Michelin).

Tots els dies, a més, estaran oberts el supertobogan de gel sintètic de 35 metres a l’entrada de Riberaygua, i la pista de patinatge i el laberint de llum i colors a la plaça Guillemó.

PUBLICITAT
PUBLICITAT