PUBLICITAT

Esteve segueix millorant a la Copa del Món 

Aconsegueix la 19a posició

Per El Periòdic

Irineu Esteve, avui.
Irineu Esteve, avui. | Agence Zoom

L'esquiador andorrà Irineu Esteve està realitzant un inici de temporada excepcional i en les dues primeres curses de la Copa del Món ha aconseguit l'objectiu del top 30, i a més, amb més que solvència. Avui ha estat 19è en els 30 quilòmetres patinadors de Beitostolen, Noruega, la qual cosa suposa novament actualitzar el millor resultat aconseguit en la història de l'esquí de fons d'Andorra. 

Aquest resultat millora l'obtingut fa uns dies a Lillehammer, quan va ser 21è als 15 quilòmetres. L'andorrà ha completat la cursa amb un temps de 1.12.18,3, a poc menys de dos minuts i mig (2.24,8) del vencedor de la cursa, el noruec Sjur Roethe, que ha fet un temps d'1.09.35,5. 

"Estic molt content de la cursa, esperem que això segueixi i que sigui per agafar base de cara al club i a totes les persones que fan esquí de fons", ha assegurat Esteve. Per altra banda, Joan Erola, el seu entrenador, ha comentat que "ha fet una carrera espectacular, estem molt contents". "Teníem la idea que podíem estar entre els 30, després de veure'l a Lillehammer en la cursa de patinador, però realment ha fet una carrera espectacular, ha sigut molt constant durant tota la cursa i la clau ha sigut que en els últims deu quilòmetres on ha aguantat molt bé el nivell", ha afegit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT