El Sant Julià es manté líder després de sumar un punt

Els lauredians empaten contra el Vallbanc i la UE Engordany i l’Inter d’Escaldes fan els deures

L’FC Lusitans i l’FC Ordino juguen a la Borda Mateu, ahir.
L’FC Lusitans i l’FC Ordino juguen a la Borda Mateu, ahir. | FAF

El Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Sant Julià van empatar ahir a 0 en el partit de la jornada de la Lliga Multisegur Assegurances. El resultat va servir als lauredians per mantenir el lideratge mentre que els colomencs es mantenen en la lluita per les primeres posicions de la competició i per la lluita per anar a les competicions europees.

Així mateix, la UE Engordany va vèncer per 3 a 0 a l’FC Encamp, un rival que ja està mirant a segona i que només ha sumat un punt en aquesta competició. L’Engordany, per tant, es manté segon després d’un duel en el qual va fer els deures en 26 minuts de joc.

Per altra banda, l’Inter d’Escaldes va complir davant la UE Santa Coloma i es va emportar el partit per la mínima amb un gol de Genís Soldevila al minut 76.

Finalment, l’FC Lusitans es va imposar per 1 a 3 a l’FC Ordino, que és penúltim de la competició. Ara, els Lusitans poden lluitar per les primeres posicions.