PUBLICITAT

Andorra la Vella

Esteve confia en els podis com a objectiu a llarg termini

Erola demana «no tornar-nos bojos amb els resultats» perquè s’ha de continuar treballant

Per Miquel López-Egea

Carles Visa, Irineu Esteva i Joan Erola, ahir.
Carles Visa, Irineu Esteva i Joan Erola, ahir. | Maricel Blanch

Després d’haver aconseguit una 21a i 19a posició a les dues Copa del Món d’esquí de fons de Lillehammer i de Beitostolen, Irineu Esteve va assegurar ahir que «l’objectiu final sempre ha estat fer podis però que això encara queda lluny». «Treballem per això i, si no ho veiéssim possible, no estaríem aquí, però l’important és créixer cada any», puntualitzava.

En aquest sentit, va explicar que es queda «amb la primera cursa» perquè «va tenir molt bones sensacions des de la primera volta» i va voler recordar que encara ha de millorar en clàssic i en els esprints: «En esprint podem millorar perquè estem bastant enrere però és cert que si millorem aquí, potser perdem després en resistència, si em treuen del meu ritme, em costa més, això ha sigut des de sempre».

Pel que fa al futur, va assegurar que, respecte a la pròxima Copa del Món de Davos, Suïssa, «difícilment millorarem la 19a posició de Beitostolen perquè hi estarà tot Suïssa». A més, de cara a aquesta temporada, l’esquiador participarà en el Tour de Ski: «He d’agafar experiència si realment la fem al final. Són moltes curses i hem de veure també com reacciona el cos a aquest esforç».

Per altra banda, el seu entrenador, Joan Erola, va explicar que «hem de seguir treballant perquè ens falta alguna cosa que hem de seguir millorant» i que «el nivell és molt ajustat, la Copa del Món és molt, molt competitiva i pots tenir un mal dia i te’n vas a la 50a posició». «Hem de mantenir aquest nivell per optar als nostres objectius», sentenciava i reiterava que «tampoc ens tornarem bojos per haver obtingut aquests resultats». «Hem de continuar treballant», sentenciava.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT