PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció sub-21 torna a trobar-se amb Anglaterra

La resta de rivals del combinat de Ruiz són Àustria, Turquia, Kosovo i Albània

Per El Periòdic

Viladot, en el partit contra Anglaterra de l’anterior fase al Comunal.
Viladot, en el partit contra Anglaterra de l’anterior fase al Comunal. | MARICEL BLANCH

Andorra comptarà amb rivals rellevants a la fase de classificació de l’Europeu sub-21. Com en l’ocasió anterior, el combinat dirigit per Justo Ruiz tornarà a enfrontar-se amb Anglaterra, màxima favorita per concloure a la primera plaça del grup 3, on també s’hi troben Àustria, Turquia, Kosovo i Albània.

En el sorteig realitzat a la seu de la UEFA a Ginebra (Suïssa), el combinat nacional va quedar enquadrat amb contrincants exigents. «No podem pensar que ens tocarà un grup assequible. Només veient els equips que hi havia als bombos és impossible tenir-lo», assegurava Ruiz, assenyalant que «hem tingut més sort que en el sorteig anterior, però tot i així tenim com a cap de sèrie a Anglaterra una altra vegada i som conscients de la dificultat que té». Àustria es tracta d’un rival «sempre molt competitiu davant seleccions importants, i evidentment per a nosaltres és un equip que està molt per sobre», mentre que Turquia «ha de ser la que pugui lluitar per posar les coses difícils als que estiguin a dalt». Kosovo i Albània «són seleccions molt guerrilleres, amb jugadors de qualitat, molt competitives».

Per com queda confeccionat, és un grup «complicat i serà molt difícil igualar o millorar el que hem aconseguit a l’última fase», quan va ser capaç de sumar tres punts, empatant en dues ocasions amb Letònia i en una amb Escòcia. Aquest és un nou repte i «difícil per tornar a puntuar, però intentarem fer-nos forts a casa i sortir a competir al màxim quan anem fora», com van demostrar a l’anterior fase.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT