PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ABA se suma a la denúncia pel possible frau a la mútua

Torra vol «la mateixa informació» que la Policia ha demanat a la Batllia

Per El Periòdic

Vista de l’entrada a la seu de la fiscalia.
Vista de l’entrada a la seu de la fiscalia. | MARICEL BLANCH

L’Associació de Bombers (ABA) s’adherirà avui a la denúncia ja presentada pel Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA) perquè la Batllia investigui el possible frau a la mútua dels funcionaris de l’administració. Així ho va confirmar ahir el president de l’associació, Joan Torra, malgrat reconèixer que encara no saben quin procés s’haurà de seguir un cop es formalitzi el requeriment. «Simplement volem la mateixa informació que ha demanat la Policia i que encara no se’ns ha lliurat», va dir Torra, tot assegurant que es mantenen «a l’espera» dels «comptes tancats» pel Govern.

Des de l’USdA, Gabriel Ubach, va considerar que adherir-se a la denúncia és una «decisió personal» que ha de prendre cada col·lectiu i, tot i respecten totes les opinions i accions, ara per ara la unió sindical prefereix quedar-se al marge d’aquest assumpte.


Depurar responsabilitats

El CFPA ja va fer públic en una roda de premsa que presentava la denúncia per depurar responsabilitats si és que s’ha comés algun delicte. Arran d’un comunicat del SEP i el Sipaag en el qual es parlava d’un possible forat a la mútua de 300.000 euros, des del sindicat policial es va reclamar a la presidenta de la comissió que se’ls informés del nombre total de funcionaris dels diferents departaments que s’havien vist afectats per les anomalies i que havien provocat que algunes persones haguessin cobrat dues vegades el seu període de baixa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT