PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou projecte amb una torre de 20 plantes al Clot d’Emprivat

Es preveu construir habitatges, despatxos i locals comercials

Per Meritxell Prat

Vista del cartell davant dels terrenys on es farà la construcció.
Vista del cartell davant dels terrenys on es farà la construcció. | M. P.

La primera revisió del pla d’urbanisme que va aprovar el Comú d’Escaldes el mes de juny passat ha activat els projectes constructius a la zona del Clot d’Emprivat. A mitjans de juliol era Molines Patrimonis qui començava l’excavació d’uns terrenys que fins llavors estaven destinats a aparcaments per tirar endavant una construcció de la qual encara no es coneixen els detalls.
I ara, qualsevol ciutadà que hagi passejat per la zona ha pogut comprovar com serà una altra de les propostes que canviaran totalment la fesomia de la zona. Un gran cartell amb la imatge de dues torres i el nom de Tower anuncia un nou projecte constructiu que, segons ha pogut saber EL PERIÒDIC preveu edificar dues torres amb 10 i 20 plantes d’alçada respectivament.

Previsions  

El projecte ja està entrat i aprovat per la corporació escaldenca i fonts consultades van indicar que la idea seria poder començar a construir la primavera de l’any que ve perquè quedi enllestit en un parell d’anys. Les mateixes fonts van assegurar que serà un «edifici de referència», impulsat per inversors andorrans i de fora. 


Pel que fa al contingut, es preveu que la planta baixa es destini a locals comercials, mentre que a la primera i la segona s’hi faran despatxos. La resta de plantes dels dos edificis les ocuparan habitatges. La previsió és que n’hi hagi una quarantena, però cal tenir present que els impulsors busquen una proposta «molt personalitzable» de manera que el nombre final dependrà de les propostes que puguin fer els compradors interessats en el projecte que de moment està sobre plànol.


L’activació de les construccions a la zona del Clot d’Emprivat ja era una de les previsions amb què treballava la corporació des que va aprovar el nou pla d’urbanisme, i és que aquell mateix dia el cònsol menor, Marc Calvet, ja va informar que a més de Molines Patrimonis hi havia altres propietaris interessats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT