PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Farré lamenta que Sant Julià segueixi sense pressupost

El conseller d’UL es mostra preocupat per una actuació «reiterada»

Per Meritxell Prat

El conseller de la minoria, Joan Albert Farré
El conseller de la minoria, Joan Albert Farré | TONY LARA

El conseller de la minoria d’UL, Joan Albert Farré, va lamentar que la corporació torni a acabar l’any sense tenir el pressupost aprovat. Avui hi ha convocada una sessió de consell de comú, però a diferència de la resta de corporacions, que els darrers dies han anat aprovant els comptes per a l’any vinent, l’ordre del dia no preveu aquest punt. «No hi ha previst aprovar el pressupost i no tenim cap tipus d’explicació, però estem en la mateixa tònica que la resta d’anys», va retreure Farré, que retreu que a l’equip de la majoria «no els preocupa massa aquest tema» ja que és un fet que «darrerament s’ha anat reiterant. Ni aproven el pressupost ni tampoc els comptes», va criticar.


El conseller de la minoria es va mostrar preocupat per la situació perquè considera que s’ha fet «crònica», però arriba a la conclusió que «el seu tarannà és aquest». Una manera de fer «que ni ens agrada ni compartim, però nosaltres no manem», va remarcar. 
En la sessió de consell de comú també està previst aprovar un suplement de crèdit per fer front a les despeses d’un préstec a Camprabassa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT