PUBLICITAT

Lleida

The Strokes, Rosalía o Sopa de Cabra, al Doctor Music

La productora anuncia una trentena de concerts per al certamen

Per El Periòdic

Els Sopa de Cabra seran un dels grups del Doctor Music.
Els Sopa de Cabra seran un dels grups del Doctor Music. | Ferran Sendra

Els novaiorquesos The Strokes, l’emblemàtica banda gironina Sopa de Cabra, la també catalana Rosalía i el grup britànic de música electrònica The Prodigy són alguns dels noms més destacats que formaran part del cartell del Doctor Music Festival 2019. La promotora va anunciar ahir  una trentena de grups i cantants que conformaran el gruix dels concerts de què es podrà gaudir en el retorn del rock i el pop a Escalarre, a les Valls d’Àneu, previst per als dies 11, 12, 13 i 14 de juliol vinents.


Tal com ja havia avançat Doctor Music, la reedició del Festival de la Vaca presentarà un cartell eclèctic, de primera línia i pensat per a diverses generacions d’aficionats al rock, des dels qui ja van viure les edicions de 1996, 1997 i 1998 fins als seguidors dels grups més actuals.

Grups variats  

Així, entre aquesta trentena de novetats també destaquen l’inclassificable cantautor Albert Pla, els també vallesans La Pegatina, la banda sueca de metal Sabaton, el grup alternatiu The Sisters of Mercy, els escocesos Primal Scream, el DJ Carl Craig i tota una llegenda del reggae i l’ska: el jamaicà Jimmy Cliff, informa RàdioSeu.


Quant a la representació catalana, a banda dels grups i artistes esmentats, també hi apareixen Els Pets, Els Catarres, Doctor Prats, Quimi Portet i Joan Dausà. I pel que fa als grups internacionals més actuals, s’ha confirmat noms com ara Greta Van Fleet, Mando Diao, Âme, Charlotte de Witte, Chris Robinson Brotherhood, The Good the Bad and the Queen i Jamie Jones. A més a més, el festival oferirà la possibilitat de veure novament damunt l’escenari el desaparegut músic Frank Zappa (mort l’any 1993), mitjançant la nova tecnologia d’hologrames.


Tot plegat se sumarà als tres concerts -un cada nit- que oferiran de manera excepcional els anglesos King Crimson i els gal·lesos Underworld (grups anunciats ahir dimarts) i a una altra de les actuacions estrella del festival: la dels nord-americans The Smashing Pumpkins, els primers confirmats al cartell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT