PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Zenit de Sant Petersburg, el tercer rival del MoraBanc

Juntament amb l'Unics Kazan i el Cedevita Zagreb

Per El Periòdic

El MoraBanc, aquesta temporada.
El MoraBanc, aquesta temporada. | ACB Photo / I. Ferrera

El MoraBanc Andorra va conèixer ahir el seu tercer rival pel Top16 de l’Eurocup, serà el Zenit de Sant Petersburg, equip que se suma als ja classificats Unics Kazan i Cedevita Zagreb. El MoraBanc va obtenir aquesta plaça després de garantir la segona posició guanyant a l’AS Mònaco dimarts per 87 a 80.

El Top16 es disputarà de l’1 de gener al 6 de febrer i comptarà amb un total de quatre grups amb quatre equips cadascun i els dos primers classificats passaran als quarts de final després de jugar sis partits. D’aquesta manera, el Zenit va aconseguir ahir definitivament la plaça després de perdre per 81 a 84 contra el LDLC Asvel Villerubanne. Finalment, va superar al Turk Telekom Ankara a la taula, ja que els dos equips havien sumat quatre victòries i sis derrotes. 

Així, els d’Ibon Navarro s’hauran d’enfrontar a un equip on militen Sergey Karasev, que en aquesta fase ha anotat una mitja de 18,9 punts per partit i ha obtingut un 18,4 en valoració, i Jalen Reynolds, que ha anotat una mitjana de 13,4 punts per partit i ha obtingut una valoració de 17,2 punts. El jugador va capturar en total 7,2 rebots per matx.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT