PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doble classificació per als Jocs Europeus de Minsk del 2019

La selecció femenina obté el bitllet com a quarta i la masculina com a 15a, l’última

Per El Periòdic

La selecció femenina defensa una jugada.
La selecció femenina defensa una jugada. | FAB

Andorra comptarà amb les seleccions masculina i femenina absolutes a la segona edició dels Jocs Europeus, que es portaran a terme a Minsk (Bielorússia). La competició de 3x3 es disputarà al Palova Arena del 21 al 24 de juny. 

El combinat masculí va obtenir la classificació amb la quinzena posició del rànquing, sent l’última en obtenir el bitllet per a l’esdeveniment. A Minsk també hi participaran Sèrbia, Rússia, Letònia, Eslovàquia, Ucraïna, Lituània, Holanda, Polònia, Estònia, Romania, França, República Txeca, Turquia, Itàlia i Bielorússia. L’equip femení va classificar-se de manera més còmode, sent quarta. La resta de classificats són Ucraïna, França, Rússia, Holanda, Hongria, Romania, Itàlia, República Txeca, Suïssa, Letònia, Espanya, Estònia, Alemanya, Sèrbia i Bielorússia. 

Àrbitre instructor

El col·legiat internacional de la Federació Andorrana de Bàsquet, Antonio Zamora, optarà l’any vinent a ser àrbitre instructor de la FIBA, un cop la seva candidatura per participar en la formació va ser una de les 24 aprovades. Ha iniciat la fase teòrica del programa del curs i el 23 de gener es desplaçarà a Zagreb per completar la formació i portar a terme els exàmens per obtenir la titulació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT