Els Ice Gladiators reunirà als millors sobre el gel del Pas

Un total de 16 pilots ja s’han inscrit al campionat, entre ells, tres andorrans

Solans, Punti, Gallego, Cardelús i Raposeiras, ahir.
Solans, Punti, Gallego, Cardelús i Raposeiras, ahir. | FMA

Un any més, la Federació Motociclista d’Andorra organitza el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel, els Ice Gladiators, al Circuit d’Andorra - Pas de la Casa.

Enguany les proves del campionat es disputaran totes durant el mes de gener, els dies 9, 14, 23 i 30 i, per tant, aquest any comptarà amb una prova menys, a diferència dels altres anys. També es realitzarà una jornada d’entrenaments el dia 7 de gener. L’horari per cada jornada serà de les 20.00 hores a les 22.00 hores, amb una sessió d’entrenaments lliures abans de disputaran tres curses puntuables per al campionat.

Un total de 16 pilots ja s’han inscrit al campionat, entre els quals podem destacar els tres pilots que van participar ahir a la presentació de l’esdeveniment: Nil Solans, guanyador de les darreres tres edicions dels Ice Gladiators, els anys 2016, 2017 i 2018, Xavi Cardelús, pilot andorrà del Campionat del Món de Moto2, i Jordi Raposeiras, pilot andorrà en el Campionat d’Espanya de Velocitat en la categoria Supersport300. Es veuran les cares sobre del gel amb altres pilots de renom, com per exemple el resident Alfredo Gómez.

En aquest sentit, Solans va explicar que «és un plaer formar del campionat únic». «Tenir un circuit en aquestes condicions, amb mesures de seguretat òptimes, és molt gratificants», va assegurar.  Així mateix, Raposeiras va dir que «toca aprendre un poc més» i «fer carreres per anar millorant». Finalment, Cardelús va comentar que «és una modalitat que no es practica sovint» i que «és molt divertit». «Gaudeixes molt perquè agafes molt domini de la moto, sobretot per mi que faig Moto2, em va molt bé aquesta competició i ho faré sempre que pugui», va remarcar.