PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fernando Alonso s’estrena al gel al Circuit del Pas de la Casa

El pilot prova tres vehicles diferents i demostra «una capacitat innata»

Per Miquel López-Egea

Fernando Alonso i Àlex Bercianos al Circuit del Pas de la Casa, ahir.
Fernando Alonso i Àlex Bercianos al Circuit del Pas de la Casa, ahir. | fernando alonso

El pilot Fernando Alonso va visitar dilluns i ahir al matí el circuit de gel del Pas de la Casa on va estar practicant el pilotatge sobre gel. En aquest sentit, segons va explicar Àlex Bercianos, director del circuit, a EL PERIÒDIC, «va viure noves experiències en un ambient molt distès, provant el derrapatge i el control del vehicle», és a dir, «gaudint de situacions diferents de les que està habituat».

Així, va provar un prototip de la categoria de turismes de les GSeries, un altre cedit per Dorna i un Giand de les GS2. En aquest context, segons va remarcar el mateix pilot va ser una experiència «més divertida del que em pensava». «Hem passat un dia genial amb cotxes especials sobre el gel», afegia.

Bercianos, a més, va assegurar que «estem molt contents amb la seva visita perquè és positiu pel circuit i pel país». «Ha estat un autèntic plaer que hagi pogut sentir el que és el país dels Pirineus, té ganes de tornar», reiterava i, en aquesta línia, revelava, que «ens ha demanat quan és el millor moment per repetir». «Té una capacitat innata d’adaptació i digne de mencionar», sentenciava. 

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT