PUBLICITAT

Andorra la Vella

Concentració sí o no?

Missatges contradictoris entre Funció Pública i Polítiques d’Igualtat

Per Meritxell Prat

Eva Descarrega.
Eva Descarrega. | MARICEL BLANCH

Pot el Govern boicotejar un acte del Govern? Tot sembla indicar que no, però durant unes hores ahir al matí els funcionaris van tenir aquesta sensació. Primer l’àrea de Polítiques d’Igualtat convida, mitjançant un missatge intern, a tots els treballadors de l’administració general, a participar de l’aturada que es farà avui a les 11 davant l’edifici de l’Executiu amb motiu del Dia de la Dona. I acte seguit, des del departament de Funció Pública es fa arribar un altre correu advertint que tots aquells treballadors que se sumessin a la concentració haurien de recuperar, avui mateix, les hores invertides en favor del feminisme.


Es poden imaginar l’estupefacció que es respirava a la casa gran! Recuperar les hores per participar en un gest simbòlic d’adhesió a la convocatòria internacional de vaga feminista!


Veient l’enrenou, al ministeri de Funció Pública es van afanyar a rectificar i deixar sense efecte la comunicació anterior. Així doncs, que ningú pateixi que si dedica cinc minuts a la causa feminista no els haurà de recuperar! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT