PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’A vol que la Cambra tingui més pes en el nou Govern

Gallardo vol fer partícep a la CCIS de les negociacions de l’acord d’associació

Per El Periòdic

L’A va reunir-se ahir amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.
L’A va reunir-se ahir amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. | Liberals

La formació liberal va reunir-se ahir amb els representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) per traslladar el seu compromís perquè la institució sigui un interlocutor amb molt més pes en totes aquelles iniciatives que puguin venir de l’àmbit privat i que necessiten suport públic. 

El cap de llista nacional d’L’A Jordi Gallardo, que va qualificar la reunió de «molt positiva» va oferir a la Cambra «un diàleg franc i participatiu» en el cas que Liberals arribi a governar.

En aquest sentit, Gallardo és va mostrar partidari que la Cambra participi en les negociacions de l’Acord d’Associació, ja que va considerar que «pot donar moltes oportunitats i propostes interessants» per a les empreses del país, així com també perquè pugui «informar els diferents sectors dels reptes que suposarà l’acord i puguin prendre les mesures escaients».

D’altra banda, Gallardo també va comprometre’s a fer, si els electors el fan confiança, «un acompanyament dels projectes que està preparant la Cambra i que poden tenir un retorn a l’economia del país i a la societat andorrana».

Per últim, el candidat liberal també va manifestar que s’han de tenir al corrent a la CCIS en totes aquelles accions que «impulsin els sectors madurs de l’economia, com ara el comercial, perquè continuïn creant riquesa».

Aquesta trobada va en la línia de reunions que està mantenint L’A amb diversos sectors estratègics. La setmana passada els liberals van advocar per «desestacionalitzar el turisme» després de trobar-se amb la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) i van reunir-se amb els responsables del SEP i el Sipaag després d’interposar, conjuntament amb el PS, un recurs al TC en contra de la Llei de la Funció Pública.   

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT