PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Riberaygua i Travesseres s’engalanen amb flors

Els carrers i botigues del barri seran ambientats de natura durant el mes de maig

Per El Periòdic

Imatge del barri de les flors de l’any passat.
Imatge del barri de les flors de l’any passat. | Comú Andorra la Vella

Com ja ve sent tradició amb l’arribada del mes de maig, els carrers i les botigues del barri d’Andorra la Vella estan adornats, des d’ahir i fins el dia 31, per ambientacions florals. L’acció persegueix la dinamització comercial de la zona i està impulsada conjuntament pel Comú i l’associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres. 

Així doncs, els carrers de Riberaygua i Travesseres estaran vestits de primavera durant tot aquest mes per convertir-se en el barri de les flors. Els comerciants del barri, conjuntament amb el Comú d’Andorra la Vella, van impulsar aquesta iniciativa per donar la benvinguda a la primavera.

En aquest sentit, les ambientacions florals seran presents tant als comerços com als carrers, on també es podran veure maniquís dissenyats per a l’ocasió, així com també decoracions amb flors de gran format amb la voluntat de recrear un espai únic que convidi els ciutadans a passejar-s’hi i fer-s’hi fotos. L’any passat els comerciants de Riberaygua i Travesseres ja van dur a terme tallers i concerts per dinamitzar la zona comercial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT