Bon paper dels andorrans a la Skyrace des Matheysins

Els representants de l'equip nacional a la línia de meta.
Els representants de l'equip nacional a la línia de meta. | FAM

La ciutat francesa de Saint-Honoré va ser l’escenari de la quarta cita del circuit internacional de curses de muntanya, la Skyrace des Matheysins. Marc Casal i Sintu Vives  van ser els representants de l’equip nacional i van aconseguir complir els objectius marcats en el traçat de 27 kilòmetres i 1.980 metres de desnivell positiu.

En una cursa amb condicions meteorològiques adverses, Casal va completar el recorregut amb un temps de 2.42,14 hores, a un 4,55% del guanyador, que va ser el rus Bartlomiej Przedwojewski. Un registre que li va permetre ser el 16è classificat. En aquest sentit, el petit dels Casal va indicar que «ha estat una cursa on hi havia molt nivell, ja que en només cinc minuts de diferència, hem passat la línia de meta quasi 18 corredors».

D’altra banda, el corredor va destacar que les condicions van ser molt dures perquè a la baixada hi havia trams molt perillosos amb més d’un metre de neu en quasi 4 km del recorregut. Pel que fa a Sintu Vives, va ser 59è amb un crono de 3.00,50 hores i a un 16,50% del primer classificat.