PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra tira endavant el projecte de la base sense la FAF

La federació convocarà avui la seva assemblea, marcada per l’‘Operació Cautxú’

Per Miquel López-Egea

Un entrenament de la base de la FAF.
Un entrenament de la base de la FAF. | FAF

L’FC Andorra de Gerard Piqué ja està confeccionant els seus equips de la base després que aquest dilluns optés per donar llum verda definitiva al projecte i ara, ja es pot dir que és una realitat, perquè Richard Imbernón i el seu equip ja estan creant els seus conjunts. En aquest sentit, l’Andorra i la Federació Andorrana de Futbol (FAF) havien mantingut unes reunions a fi de no trepitjar-se i amb l’objectiu de no fer perdre la qualitat a les lligues base del país però finalment, no hi ha hagut entesa per les parts, encara que la voluntat és no fer-se mal i les dues entitats estan obertes a seguir parlant. 

En un primer moment, s’havia treballat conjuntament però quan va esclatar l’Operació Cautxú, que investiga la presumpta comissió de delictes financers i econòmics relacionats amb les partides econòmiques de la UEFA i de la FIFA a través dels programes que desenvolupen alguns assumptes es van alentir, aturar o posposar.

En aquesta línia, l’Andorra està creant equip infantil, que estarà dirigit per Juanfer Laín i que competirà a la Segona Divisió, un equip cadet, que estarà dirigit per Josep Joan Linares i un equip amateur, que evidentment competirà a la Quarta Divisió Catalana i que estarà dirigit per Carlos Sánchez. A més, els tricolor han recuperat el juvenil, un equip que fins ara gestionava la federació.

D’aquesta manera, els clubs van instar a la FAF a negociar en una carta firmada i van suggerir que la federació gestionés tan sols un ENFAF. Cal recordar que la primera proposta era en lloc de què la federació gestioni dos equips ENFAF per categoria, transferir-ne un a l’entitat tricolor, de manera que cadascú en tindria un per cada categoria de la base, independents entre ells.

Per altra banda, la FAF convocarà avui l’assemblea anual pels clubs i serà previsiblement en aquesta on es tracti el tema. A més de tot el que implica per a l’entitat l’Operació Cautxú.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT