PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Apapma també presenta al·legacions contra la tirolina

Les consideracions de l’entitat se sumen a les de Desperta Laurèdia

Per Meritxell Prat

Recreació de com ha de ser la tirolina de Naturlandia.
Recreació de com ha de ser la tirolina de Naturlandia. | COMÚ DE SANT JULIÀ

L’Associació Protectora d’Animals, Plantes i Medi Ambient (Apapma) també va presentar ahir, finalment, al·legacions contra l’estudi d’impacte ambiental que havia posat a exposició pública. El president de l’entitat ecologista, Carles Iriarte, no va voler donar detalls sobre el contingut de la seva argumentació i es va limitar a indicar que queden «dins el nostre àmbit d’actuació i interessos». És a dir, la flora, la fauna i el medi ambient en general.


Les al·legacions d’Apapma se sumen a les que va presentar dimarts el col·lectiu Desperta Laurèdia i des del Comú de Sant Julià van confirmar que ahir a les 15.00 hores, moment en què finalitzava el termini, ningú més n’havia presentat.


Des de Desperta Laurèdia es va posar en dubte que el procés seguit per tirar endavant el projecte de la tirolina hagi complert la llei i alhora es va denunciar la falta de transparència de la corporació.


De fet, van recordar que d’acord amb la Constitució i el Codi de l’Administració, el comú té el deure d’informar els ciutadans de qualsevol activitat que impliqui una despesa de diners públics i l’ús d’espais públics i des del seu punt de vista això no s’ha fet.
La setmana que ve els tècnics del comú començaran a avaluar la documentació presentada per donar-hi resposta, encara que algunes qüestions les haurà de valorar el Govern. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT