PUBLICITAT

La neu protagonitza l'obertura de la temporada

EL PERIÒDIC
ALP

Periodic
Foto:

La neu va protagonitzar ahir l'obertura de la temporada d'esquí a les pistes de Masella i La Molina. La neu va caure a totes les cotes de les estacions hi va ser molt celebrada pels responsables de les dues estacions. Els esquiadors tampoc van faltar a la primera cita de la temporada i tot i el mal temps les dues estacions es van omplir d'amants de la neu. Les baixes temperatures de la setmana passada i la baixa humitat han permès a les estacions produir neu i obrir les cotes mitges de les estacions. La directora comercial de Masella, Maite Martí, va dir que esperen «una llarga i bona temporada de neu».

A Masella hi havien vuit pistes obertes que sumen vuit quilòmetres esquiables. Martí va explicar que hi ha quatre remuntadors oberts i un desnivell obert de 550 metres, des de Cap del bosc fins al Pla de Masella. Els gruixos de neu a les pistes obertes va dels 15 als 20 centímetres.

Martí va dir que les instal·lacions ja restaran obertes tota la setmana i que a mesura que augmentin els gruixos de neu aniran obrin nous sectors de l'estació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT