PUBLICITAT

El Peña Azagresa, l’Andratx i el Fraga, possibles rivals de l'FC Andorra a la Copa del Rei

El sorteig se celebrarà el pròxim 17 d’octubre a les 16.00 hores

Per El Periòdic

Piqué, amb la Copa del Rei.
Piqué, amb la Copa del Rei. | RFEF

El sorteig de l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei, en la qual hi participen per primera vegada 20 campions territorials de les federacions autonòmiques, se celebrarà el pròxim 17 d’octubre a les 16.00 hores, a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Aquesta ronda es disputarà a partit únic el 13 de novembre i els deu guanyadors disputaran la primera ronda del torneig, que serà el 18 de desembre. En aquest sentit, segons el criteri de proximitat geogràfica, els equips queden distribuïts en quatre copes. L’FC Andorra està dins la B i pot jugar contra el CD Andratx (Illes Balears), el CD Peña Azagresa (Navarra) i la UD Fraga (Aragó). El sorteig es farà en ordre per cadascuna de les quatre copes i els enfrontaments es disputaran a les instal·lacions dels equips dels quals la seva bola s’extregui en primer lloc.

Pitxitxi

Ricard Cucu Fernández és el màxim golejador del filial de l’FC Andorra i ja ha marcat set gols en els dos partits que ha jugat. Cucu, que fa dinàmica amb el primer equip, és el gran referent de Carlos Sánchez.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT