PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Molné afirma que CC tindrà com a rivals l’abstenció i els vots en blanc

La candidata assegura que faran una campanya «intensa»

Per Enric Revuelta

Els cartells de CC seran els únics que lluiran durant la campanya electoral del 15-D a la Massana. La plataforma, que aixopluga L’A i DA i que té garantit gestionar novament el comú per quatre anys més, tindrà com a rivals l’abstenció i els vots en blanc. La número 1 de la llista, Olga Molné, va explicar ahir que els comicis d’enguany «són una mica especials» però «farem una campanya molt intensa i molt viva». «Treballarem com si tinguéssim un rival perquè es tracta de fer arribar a tothom el nostre programa», va afirmar la candidata a cònsol major de CC, que assegura que vol «construir la Massana amb l’ajuda de tothom perquè sense la gent la nostra feina no té sentit». Molné va evitar situar un topall a partir del qual poder fer una lectura positiva malgrat l’abstenció superior que hi podria haver a la Massana respecte a altres parròquies on hi concorreran més candidats, tot i que va admetre que és un aspecte que «preocupa» le plataforma.

Fa quatre anys, la participació va ser del 69% (al 2011 va ser del 74%) mentre que de vots blancs en van haver 146 i de nuls, 30. Molné va penjar els cartells en companyia d’Eva Sansa, que serà la número 2 de CC, i del representants amb més visibilitat a la política comunal i nacional com l’actual cònsol major, David Baró; els ministres Josep Maria Rossell i Judith Pallarés, els consellers generals Ester Molné, David Montané, Carles Naudi, Raül Ferré i Marc Magallón o el secretari liberal, Guillem Forné.

El pla comercial, l’habitatge i el turisme seran tres eixos de la campanya de la formació. «Estem treballant en un programa de dinamització de la parròquia i en aquests propers anys el tirarem endavant», va dir Molné, que alhora treu pit de la gestió comunal de CC, feta amb «rigor» i «eficàcia», cosa que ha de permetre contenir la despesa, estalviar «i poder invertir més». «És una fórmula que ens ha funcionat en els vuit anys», va dir. Malgrat només haver-hi una candidatura, l’actual cònsol menor de la Massana va afirmar que la formació, que ja fa dos mandats que està al capdavant de la corporació, s’ha renovat i compta amb «un equip molt plural».

De fet, en ser preguntada per les sensibilitats que hi ha dins de CC i sobre l’encaix de tots els possibles candidats as la mateixa llista, Molné va respondre que la confecció dels noms va ser «natural» perquè els Liberals ja estaven integrats sota el paraigua de CC mentre que amb els Demòcrates l’oposició ha sigut en els últims anys «constructiva». «Ha sigut una mica complicat perquè hi havia tanta gent i tants candidats que ha sigut difícil escollir-los perquè tots eren molt vàlids», assegura Molné, que es va mostrar satisfeta per comptar «amb molt bons perfils» i «gent molt il»lusionada amb ganes de tirar endavant el projecte i que aportaran molt a la parròquia de la Massana». Finalment, Molné també es va referir a la futura construcció de la desviació de la Massana. «No té per què acabar amb les cues forçosament», va dir la número 1 de la llista, que creu que les retencions s’acabaran produint en un altre punt del a xarxa viària.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT