PUBLICITAT

La Massana

CC afirma que «s’anticiparà» als efectes del futur vial

Olga Molné destaca el Pla de Dinamització per avançar en les accions

Per Enric Revuelta

Vista general del poble d’Arinsal.
Vista general del poble d’Arinsal. | Maricel Blanch

L’aspirant a cònsol major de CC, Olga Molné, aposta perquè la parròquia «s’anticipi» als efectes de la construcció del futur vial de la Massana per tal que el sector comercial i de l’hosteleria no se’n ressenteixin més endavant. Molné, que va fer aquestes declaracions a la reunió amb els veïns d’Anyós i de l’Aldosa, va explicar que la desviació per anar cap a Ordino «és una cosa que tard o d’hora es farà» ja que està prevista al Pla d’Infraestructures Viàries del Govern per als següents anys. «Gràcies a això, ens anticiparem a les conseqüències que puguem tenir», va dir la número 1 de CC, que creu que el Pla de Dinamització que s’està elaborant a la parròquia va precisament en aquesta línea. 

Molné va dir que a finals d’aquest mes  tindran el pla d’accions per començar a aplicar actuacions i millores en infraestructures en els pròxims anys. La consumació dels projectes dependrà en gran part del pressupost i de la prioritat de les accions proposades, tot i que hi haurà aspectos que seran «més urgents» i altres plans que s’hauran de fer més endavant. A les reunions per elaborar el Pla de Dinamització s’ha comptat amb el teixit socioeconòmic de la Massana i s’han fet reunions i enquestes de treball amb els hotelers, els restaurants, els empresaris i  ciutadans a títol individual que han permès fer veure els «punts positius i els punts febles».

De moment, però, es desconeix el pressupost ni quin pla concret es farà, però sí que es preveu «amenitzar», segons Molné, les vies urbanes perquè els peatons «se sentin més còmodes per circular i unir els diferents pobles de la Massana». Molné també va situar el poble d’Arinsal com «el segon motor» de la parròquia. Finalment, en la reunió amb els veïns d’Anyós i de l’Aldosa, Molné va desvelar que la formació vol millorar la il·luminació del camí de les Gravades, la plaça on s’hi celebra la Festa Major i fer actuacions al parc infantil per renovar-lo i fer-lo més atractiu.H
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT