PUBLICITAT

La Massana

Una qüestió de confiança

CC celebra l’acte central de campanya amb la mirada posada en incentivar la participació

Per Enric Revuelta

«No hem de guanyar cap adversari sinó la vostra confiança». Amb aquestes paraules, la candidata a cònsol major de la Massana per CC, Olga Molné, es va dirigir ahir als seus electors en la reunió de poble de la parròquia i acte central de la campanya, que va tenir lloc a la Sala de la Closeta. Ho va fer en referència a la falta d’una candidatura alternativa i davant de l’ombra dels vots en blanc i l’abstenció el 15-D. L’acte, a banda de desglossar totes les propostes del programa, també va servir per escenificar el relleu a la casa comuna, atès que David Baró no es pot presentar per acumular dos mandats consecutius. Baró va ser precisament qui va obrir l’acte, al qual hi van assistir primeres espases del Govern, com ara el cap de l’Executiu, Xavier Espot; els ministres Josep Maria Rossell i Judith Pallarés, així com el consellers generals Ester Molné i Raül Ferré.

Els diferents candidats van destacar sobretot la gestió financera en els últims anys, que ha permès incrementar la capacitat de despesa de la corporació, que ha passat a ser de 6 milions d’euros. «Tenim un equip molt preparat, molt plural, que té diferents sensibilitats i que pot generar un debat molt positiu», va dir Baró, que va destacar la tenacitat de Molné i la seva capacitat per ser futura cònsol major de la Massana. 

Per la seva banda, el candidat Jordi Areny va ressaltar que CC no augmentarà la fiscalitat. Mentrestant, Guillem Forné va explicar que s’està pensant en un agermanament amb el poble d’Angulema, a França, per tal de col»laborar més estretament amb l’arxiu del còmic. En aquest sentit, Forné va posar èmfasi la celebració el 2021 dels 25 anys del Saló del Còmic. 

La candidata a cònsol menor de CC, Eva Sansa, va afirmar que la corporació s’haura d’adaptar al creixement i que caldrà crear dos nous dipòsits d’aigua perquè actualment la que prové ho fa d’Arinsal.  Olga Molné va agafar el relleu a la part final de l’acte, que va congregar més d’un centenar de persones. La número 1 de CC va reiterar la importància de consultar la ciutadania per habilitar la zona esquiable que permeti enllaçar Pal i Arinsal. «L’estació funciona per si sola i quan parlem de  grans projectes i inversions que necessitem per ser capdavanters i ser la millor estació i ser més grans necessitem inversions més importants», va ressaltar Molné, que va afegir que a través d’aquesta inversió comportaria habilitar tres ginys mecànics i més canons de neu.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT