PUBLICITAT

CC proposa remodelar el camp de Santa Caterina per als joves

Es planteja l’opció d’habilitar un ‘pump truck’ i una zona de monopatí

Per Enric Revuelta

| CC

La candidata a cònsol menor de CC, Eva Sansa, va presentar ahir les diferents propostes de la plataforma massanenca per als joves. La coalició que també agrupa DA i L’A pretén potenciar el punt 400 amb activitats creades tenint en  compte les necessitats dels joves i remodelar el camp de Santa Caterina per destinar-lo sobretot a activitats per als adolescents. Sans va explicar que a la zona es vol habilitar diferents activitats, com ara una zona per fer monopatí, un pump truck i una zona d’escalada. Sansa va estar acompanyada per la número 1 de la llista, Olga Molné, i altres membres de la llista com ara Guillem Forné.
En aquest sentit, Sansa va parlar de fer una zona d’esbarjo i oberta i oferir una alternativa al Punt 400, que seguiría obert, però que tindria una afluencia més activa durant l’hivern, coincidint amb l’arribada de les temperatures baixes.

CC també porta incorporats, entre altres temes, l’acompanyament dels joves per fer part del teixit empresarial, informar del bon ús de les tecnologies i conscienciar sobre el canvi climàtic i incentivar la seva participación en les activitats organitzades pel comú. També es vol ampliar la implicació dels joves en la vida de la parròquia mitjançant trobades intergeneracionals amb la gent gran.
A banda d’això, el programa també preveu incidir en la prevenció de conductes de risc dels joves i establir mecanismes per conèixer de manera directa les seves preocupacions. També es vol insistir en la importància dels hàbits saludables i la prevenció de l’obesitat infantil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT