PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’última pista, a Andorra

Fa tres anys de la desaparició d’un noi francès

Per Anna Ribas, Enric Revuelta

L’última vegada que se’l va veure va ser al Principat.
L’última vegada que se’l va veure va ser al Principat. | PO-Nathalie Bourreau

El setembre del 2016 un jove de Nantes va viatjar a Andorra amb la seva parella. Va venir al Principat i mai se l’ha tornat a veure. L’última imatge clara que es té del noi de 28 anys és del 12 de setembre del 2016, quan va deixar l’hotel on s’havia allotjat amb una dona de 59 anys amb qui mantenia una relació amorosa. Des d’aleshores, res.

Fonts policials andorranes expressen que la mare va trucar per deixar constància que el seu fill havia desaparegut nou dies després dels fets. Aleshores, els agents van anar a l’hotel i van confirmar que havia marxat. Tot seguit, van mirar totes les companyies de busos i van constatar que el jove va tornar a França.

Ara, tres anys més tard, la dona australiana amb qui mantenia una relació es troba en presó provisional des del dia 30 de novembre. Tot i no tenir antecedents i defensar la seva innocència, fonts judicials van revelar que després de la desaparició va explicar que el jove li enviava correus electrònics explicant que estava bé. Els experts informàtics de la policia dubtaven de l’autenticitat d’aquests missatges i, posteriorment, la dona va confessar que els havia falsejat. D’altra banda, va declarar que es va trobar la porta de l’habitació de l’hotel oberta amb traces de sang i que no sabia que li havia passat al noi.

El jove tenia un casament a la Bretanya uns dies després del viatge a Andorra i mai hi va arribar. El 10 de setembre del 2016 va ser l’última vegada que el seu telèfon va emetre algun senyal i el seu compte corrent no presenta cap mena d’activitat. Però dies abans de la desaparició va fer reintegraments per valor de 4.300 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT