PUBLICITAT

Encamp

Terceravia intentarà frenar el trasllat del Prat Gran

Volen renegociar el contracte amb la propietat

Per Elisabet Cortiles

Santiago Gonzalez, candidat a cònsol major de terceravia
Santiago Gonzalez, candidat a cònsol major de terceravia | E.C.

El candidat a cònsol major, Santiago Gonzalez, vol renegociar la fi del contracte dels terrenys del Prat Gran, per evitar el seu trasllat. «Farem tot el possible perquè la propietat s’ho repensi», confirmava Gonzalez, que afegia, «plantejarem una nova xifra de compra o mirarem de seguir en règim de lloguer, però com encara no som dins del comú, desconeixem en quin punt es troben les negociacions».

En el cas que sigui impossible preservar l’actual Prat Gran, l’agrupació planteja crear un primer espai infantil als 5.000 metres de cessió, «almenys de manera provisional per a que els nens tinguin on jugar», matisava Gonzalez. Alhora, es parlaria amb la propietat de l’antic càmping «per llogar el terreny i ampliar el parc. Seria aleshores quan podríem definir el nou disseny», confirmava el cap de llista.

«Traslladaríem allà els serveis de circulació i policia però a peu de carrer, no en un edifici de plantes com plantegen des d’En Comú per Encamp. Creiem que és important que els agents públics transmetin sensació de proximitat al ciutadà», deia Gonzalez.

En qualsevol cas, si Terceravia guanya les eleccions, la decisió passarà per les urnes. «Volem que sigui un procés transparent. Explicarem totes les opcions possibles als ciutadans», concloïa el líder del partit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT