PUBLICITAT

Ransol, punt de sortida del Camí de Sant Jaume

DA vol posicionar Canillo com a destinació de muntanya de primer nivell

Per El Periòdic

Carnicé i Casal durant l’acte d’ahir a Ransol.
Carnicé i Casal durant l’acte d’ahir a Ransol. | DA.

La candidatura formada per Demòcrates+Independents de Canillo vol fer del poble de Ransol un punt de sortida del Camí de Sant Jaume (Camino de Santiago) per promoure l’augment del nombre de visitants que vinguin a Andorra.
Així, la intenció de la formació política preveu que el camí arribi per la frontera amb Espanya, ja que com apunta el número 3 de la candidatura, Miquel Casal, «és un dels recorreguts més coneguts arreu del món a l’àmbit cultural i religiós i per aquest motiu rep més de 230.000 persones en un any».
A més, el projecte planteja una coordinació amb la resta de parròquies amb la intenció de promoure l’ús del camí per part dels usuaris.
D’altra banda, el grup polític també vol posicionar la parròquia canillenca com un espai de destinació de muntanya de primer nivell, amb l’objectiu d’allargar la temporada d’hivern al màxim. 
Així, a banda dels projectes de ponts tibetans, el Mirador del Roc del Quer, l’embelliment dels diferents espais del territori canillenc i l’itinerari circular per la parròquia, el grup demòcrata va anunciar la intenció de comunicar més propostes, ja que, com afirma el número 10 de la candidatura, Gerard Carnicé, la formació considera que «Canillo té les condicions idònies per convertir-se en un lloc privilegiat d’entrenaments esportius per a esportistes amateurs i professionals gràcies a les seves característiques úniques».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT