PUBLICITAT

Encamp

Agrupament Encampadà acusa el comú de reduir el deute a base de no invertir

Denuncien «l’estat depressiu» en el que es troba la parròquia

Per Elisabet Cortiles

Esther Vida saluda el públic a la reunió de poble a La Valireta d’Agrupament Encampadà.
Esther Vida saluda el públic a la reunió de poble a La Valireta d’Agrupament Encampadà. | E.C.

La d’Agrupament Encampadà va ser una reunió de poble atípica. La seixantena de ciutadans de la parròquia que van acudir ahir a La Valireta van poder escoltar un per un els candidats de la llista, inclosos els que van de suplents, excepte la líder de l’agrupació, Esther Vidal. 

En parelles, els membres del partit van anar desfilant per l’escenari de la sala d’actes per explicar les seves intencions si arriben al comú, tot i que també va haver-hi temps pels retrets. El més punyent va ser el número 7, Josep Ribó, que va acusar l’actual comú de «penjar-se medalles» per haver reduït el dèficit de l’administració, «mentre que l’únic que han fet és reduir la inversió a la parròquia i aprofitar els dividents que els proporcionen les empreses de les que el comú és soci majoritari, com Gasopas».

Un altre que va fer èmfasi en «l’estat depressiu» en el que es troba el nucli urbà va ser el suplent 1, Lluís Comellas. Va assegurar que «jo soc hoteler i als anys 80 a Encamp hi havia 26 hotels. Avui només n’hi ha 6 i costen d’aguantar. La parròquia està abandonada pel comú».

Les abelletes porten cua / No hi va haver ronda de preguntes però sí xerrades informals un cop acabada la reunió. El debat televisat dels quatre candidats encara protagonitzava algunes converses i el més comentat va ser el moment en el que es va parlar del llac de les Abelletes. Vidal va assegurar que «només vaig fer una pregunta sobre si les Avelletes és francès i la candidata del comú no va ser capaç de respondre». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT