PUBLICITAT

La Massana

Ciutadans Compromesos embellirà l’accés al Parc Natural del Comapedrosa

També volen fer un camí de muntanya des de la Massana fins a Arinsal

Per El Periòdic

Els membres de Ciutadans Compromesos a Arinsal, ahir.
Els membres de Ciutadans Compromesos a Arinsal, ahir. | CC

La candidata a cònsol major de Ciutadans Compromesos, Olga Molné,  conjuntament am el número 5 de la llista, Sergi Gueimonde, van manifestar ahir que la formació vol «revaloritzar» el Parc Natural del Comapedrosa, arreglant els accessos tant pel dic d’Arinsal com pel Tomb del Riu Pollós. Gueimonde va explicar que una de les prioritats és «una prioritat» de la formació i que entre els objectius hi ha «amabilitzar una mica la rebuda dels visitants l’entrada del parc». CC pretén obrir un concurs d’idees per realitzar aquesta iniciativa.

Des de la mateixa localitat d’Arinsal, Olga Molné va afirmar que la plataforma té previstos com a projectes fer possible un camí a peu que vagi de la Massana fins a l’estació d’esquí. «Hi ha trams que no tenen vorabies i com que en els pressupostos participatius ha guanyat aquesta opció, a principis de gener començarem a mantenir reunions amb el Govern per executar-ho», va explicar Molné, que pensa que aquestes obres seran un «valor afegit» perquè la gent «podrà caminar amb la família, les mascotes, córrer, i realment guanyaran en qualitat de vida».

La candidata a cònsol menor de la Massana va afegir que aquesta demanda «feia anys» que estava sobre la taula i que també havien reclamat els temporers que es dirigeixen a l’estació de Pal-Arinsal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT