PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Oliveras és 16è a la Copa d’Europa de Val Thorens

L’esquiador andorrà suma els seus primers punts a França

Per Anna Ribas

Marc Oliveras a Val Thorens.
Marc Oliveras a Val Thorens. | FAE

Marc Oliveras va assolir la 16a posició en  la primera cursa de la Copa d’Europa de Val Thorens (França). Aquest és el primer any que l’esquiador fa skicross i, en la prova d’ahir, va assolir 33 punts en la seva baixada. En el primer graó del podi s’hi va pujar l’austríac Fredric Berthold, amb 220 punts; en segona posició i també austríac va quedar Tristan Takats amb 176 punts i en tercer lloc, el francès Alexis Jay que en va sumar 132. 

Respecte a la competició, Oliveras va indicar que «ha estat una carrera una mica complicada quant a la meteorologia perquè hi havia molt vent i ha estat un dia una mica irregular per a tothom. Tot i això, considero que he fet un esquí força correcte que m’ha permès ser 16è. Són els meus primers punts de Copa d’Europa i crec que és un resultat força correcte que, després d’un inici de temporada una mica difícil pel que fa a la logística i a haver-ho de fer tot sol, indica que la feina dona els seus fruits». «En general avui [ahir per al lector] ha estat correcte i les sensacions han estat bones. Estic content de l’esquí que estic fent en una disciplina que és nova per a mi i que m’està costant entrenar perquè em toca anar sol i és difícil trobar llocs per practicar. Però estic content. 

L’atleta andorrà s’enfronta avui a una altra prova i va exposar que «serà una carrera complicada. A més, els pronòstics meteorològics també són negatius. Tot i això, les sensacions d’avui [ahir] han estat bones i el resultat, motivador. Això fa que agafi el repte amb moltes ganes. A veure què surt». Així doncs, va apuntar que l’objectiu serà «esquiar com cal i ser agressiu en els llocs on es pugui avançar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT