PUBLICITAT

Encamp

Les lesions fan que l’FC Andorra pensi en el mercat d’hivern

El tècnic Gabri Garcia avança que es preveuen baixes d’alguns jugadors que tenen pocs minuts

Per Anna Ribas

Sidibé en un moment del partit de dimart contra el Leganés.
Sidibé en un moment del partit de dimart contra el Leganés. | Maricel Blanch

La primera volta de la competició acaba aquest cap de setmana i l’FC Andorra ja pensa en el mercat d’hivern. Les lesions de Jilmar Torres i d’Ernest Forgas, sobretot la del davanter centre, fan que el club es plantegi fer noves incorporacions per tal de reforçar la posició, ja que és probable que Forgas estigui de baixa unes setmanes. D’altra banda, s’ha de tenir en compte que, tal com va avançar el tècnic, hi haurà baixes de jugadors que no estan tenint minuts. En una plantilla amb 27 components, de vegades és complicat poder fer que tots surtin al camp durant els partits i hi ha futbolistes que se senten desaprofitats. 

En aquest sentit, el tècnic de l’FC Andorra, Gabri Garcia va indicar que «un cop tinguem el diagnòstic de l’Ernest valorarem i prendrem decisions. Som una plantilla llarga, de 27 jugadors, i us avanço que hi haurà sortides de jugadors que volen tenir més minuts i que no els estan tenint, i és lògic que a aquestes alçades hi hagi sortides. Després, valorant una mica la lesió d’Ernest, és una posició molt important i hem de decidir que farem. No ho puc assegurar al 100% però lògicament estem treballant i mirant jugadors per reforçar les sortides que hi haurà».

Garcia: «En el mig camp, Martí, Rubén i Rai estan jugant molts minuts i hem de tenir recanvis per a aquests jugadors»

Una altra de les posicions que estan estudiant és el mig camp. La plantilla contempla quatre jugadors per una posició que Garcia acostuma a cobrir amb tres. «És una de les posicions del camp que s’ha de reforçar, m’agrada molt tenir gent per dins. Rubén, Martí, Rai i Ludo, en algun cas també Palanca, poden jugar-hi; però sobretot Martí, Rubén i Rai hi estan jugant molts minuts i, per tant, hem de tenir recanvis per a aquests jugadors. Quan ha entrat Ludo ens ha aportat coses i quan ho ha fet Palanca, també. Però, sempre volem millorar i com més competència hi hagi, millor. És una de les possibilitats que hi ha però tampoc és segura».

Concentració

El club tricolor marxa aquest matí a Alfàs del Pi (València) per fer-hi una estada prèvia a l’última cita de l’any contra el CF la Nucía. El tècnic va explicar que «en vuit dies juguem tres partits i, sabent que la setmana seria dura, volíem tenir l’equip junt per recuperar-nos bé, poder entrenar allà, amb gespa natural, i dormir bé. L’objectiu és arribar el més recuperats possible al partit de diumenge. A més, és l’últim partit abans de les vacances i és molt fàcil estar pensant què es farà a partir del dia 22 i, per evitar aquestes distraccions, hem valorat que el millor és que estiguin junts per concentrar-se en un duel important».

Èxit de la campanya ‘Cap nen sense joguina per Nadal’

Els jugadors de l’FC Andorra Adrià Vilanova i Ludo Clemente van entregar ahir el centenar de joguines recaptades pel club tricolor en clau de la iniciativa solidària del periodista d’RTVA Òskar Royo a favor de Càritas Andorra. La campanya Cap nen sense joguina es va desenvolupar el cap de setmana passat durant el partit de la lliga regular dels del Principat contra el València-Mestalla i, amb l’aportació, s’aconseguia una entrada pel partit de la Copa del Rei que es va jugar dimarts a la nit contra el CD Leganés.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT