PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

De somriures de felicitat durant la visita més esperada de l’any

El MoraBanc Andorra fa la seva tradicional visita a l’Escola Meritxell i regala samarretes, abraçades i il·lusió per Nadal als seus usuaris

Per Anna Ribas

Clevin Hannah es fa una foto amb quatre usuaris de l’escola.
Clevin Hannah es fa una foto amb quatre usuaris de l’escola. | MARICEL BLANCH

La Bombonera no ha rendit mai cap ovació als jugadors del MoraBanc Andorra com la que es va sentir ahir al menjador de l’Escola Nostra Senyora de Meritxell. Els usuaris de l’ens van rebre la visita més esperada de l’any, la del primer equip, i els rostres de tots els assistents es van il·luminar en veure com sis dels jugadors de la plantilla i l’equip tècnic apareixien per la porta.

El primer que van fer els jugadors en arribar va ser regalar samarretes i pòsters que van signar al moment per tots els assistents. Mentre que feien cua aprofitaven per fer-se fotos amb els jugadors, abraçar-los i, en definitiva, admirar-los. Els usuaris cridaven «MoraBanc, MoraBanc» i, fins i tot, vuit d’ells van cantar l’himne nacional davant dels seus ídols.

La visita va tenir un valor encara més especial tenint en compte que enguany el club compta amb un equip nou format per jugadors amb capacitats especials. De fet, alguns dels membres estaven presents i van poder passar la tarda amb els seus referents, el del Cristian De Sousa, un nouvingut: Daniel Clark. Però ell no és l’únic que admira el britànic perquè un altre usuari es va abraçar al pivot abans que els jugadors marxessin i no volia deixar-lo escapar. El Gerard Amat, també ho té clar. «El meu jugador preferit és el Clevin Hannah, per això porto el número 11 a la samarreta», explicava.

Per a molts jugadors era la primera vegada que visitaven els usuaris de l’escola però, en el cas de Dejan Todorovic, ja havia fet activitats similars quan jugava amb l’equip de Bilbao. «Crec que tots sabem el que signifiquen aquestes activitats per a ells i la veritat és que donar-los una hora i mitja del nostre temps és molt important per a ells. És una activitat que el club fa des de fa molt de temps i afortunadament aquest any en formo part», afegia. «Ho estem passant molt bé, ens riem, criden, riuen... Súper bé». Respecte als jugadors de l’equip amb capacitats especials va indicar que «n’he reconegut uns quants i veig que aquí estan molt ben cuidats i que ho passen bé. Espero que amb aquesta activitat els hàgim millorat el dia».

Per la seva part, el president del club, Gorka Aixàs, va apuntar que «és una jornada que et puja la moral, és un dia molt especial i que gaudim molt. Ens sentim molt realitzats. Poder tenir una rebuda com la que tenim aquí, i encara més tenint el nou equip del club. Encantats de poder estar aquí un any més».

Respecte als jugadors amb capacitats especials que van passar la tarda envoltats dels seus referents, va indicar que «ho gaudeixen molt i s’han encarregat de recordar-me que van molt ben classificats i que encara no han perdut cap partit i que, per tant, ens toca guanyar diumenge».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT