PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 600 corredors a la tradicional cursa de Sant Silvestre

La darrera carrera de l’any acull persones de totes les edats amb el barret de Pare Noel posat

Per Anna Ribas

Un grup de corredores de l’edició anterior.
Un grup de corredores de l’edició anterior. | Xavier Pujol

Comença el compte enrere perquè Sant Julià de Lòria aculli una allau de persones amb barrets de Pare Noel. Aquesta nit arriba la darrera cursa de l’any, i una oportunitat de cremar els torrons entre una celebració nadalenca i una altra. I és que, en l’edició d’enguany s’espera que més de sis-centes persones de totes les edats surtin al carrer a disputar la tradicional cursa de Sant Silvestre. 

Tots els beneficis obtinguts amb el preu de la inscripció a la cita van destinats a Càritas parroquial

Tot i que les inscripcions en línia es van tancar ahir a la nit superant els 550 inscrits, l’organització espera que durant el dia d’avui s’hi apuntin un centenar de persones més, que, com ja és habitual, esperen fins a les 15.00 hores del dia de la cursa per apropar-se al Centre Esportiu de Sant Julià per realitzar la seva inscripció. La recollida de dorsals es durà a terme avui des de les 10.30 a les 17.00 hores al centre comercial E-Leclerc Punt de Trobada i des de les 17.30 fins a les 21.00 al Centre Esportiu. Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions de la cursa estan destinats a Càritas.

D’altra banda, cal recordar que per participar i optar a la classificació és obligatori córrer amb dorsal, el xip corresponent i el barret de Pare Noel que proporciona l’organització posat.
Quant als premis, n’obtindran els tres primers classificats en categoria femenina i masculina i les tres millors disfresses individuals i de comparsa també tindran un reconeixement. D’altra banda, es donaran lots de Nadal a tots els participants de la cursa i hi haurà diversos sortejos: en la categoria absoluta hi haurà en joc un IPhone X de 64GB; en la júnior, una PlayStation 4 edició Fornite i en la baby se sortejarà una bicicleta Q24 Kids Felt.

La cursa ofereix dos recorreguts per a tres categories. La baby (fins als 8 anys) arrencarà a les 21.30 des de la parada d’autobús del Prat Gran i comptarà amb un recorregut de 300 metres. La júnior (entre 9 i 16 anys) i la sènior sortiran des del mateix punt però hauran de córrer per un traçat de 2.200 metres de distància.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT