PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cap mort per coronavirus en les darreres 24 hores

Avui arrenca la segona volta del cribratge massiu a tota la població

Per El Periòdic

L’hospital.
L’hospital. | ANA

El nombre de casos totals per coronavirus no augmenta. El Govern va actualitzar ahir a la tarda les dades sanitàries referents a la Covid-19 i va informar que els casos totals es mantenen igual en 761, dels quals 93 resten actius i 617 persones ja han superat la malaltia, dues més que dissabte. Una altra de les dades positives és que no s’ha de lamentar cap mort en les darreres 24 hores i les defuncions es mantenen en 51.

Entre professionals de la salut encara hi ha 22 persones infectades i pel que fa als cossos especials només hi ha dues persones amb la malaltia. A l’hospital hi ha 8 casos actius, dels quals set es troben ingressats a planta i un està a la Unitat de Cures Intensives. Al Cedre el nombre de residents contagiats també continua disminuint. En aquests moments hi ha 12 persones positives, set de les quals provenen d’altres centres i tres es troben en convalescència. Dels 140 resultats que s’han rebut, 135 han resultat negatiu i cinc positiu.

Cal que recordar que avui comença la segona volta del cribratge massi a tota la població. Durant la primera es van realitzar 68.327 tests, dels quals es va extreure que el 89% dels ciutadans encara no ha passat la malaltia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT