PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip de capacitats especials del MoraBanc firma un gran curs

El conjunt del Principat tanca la temporada sense conèixer la derrota a la lliga Fedic

Per El Periòdic

El Morabanc Andorra de capacitats especials.
El Morabanc Andorra de capacitats especials. | BCA

L’equip de capacitats especials del MoraBanc va tancar la seva primera temporada abans del que voldria per la Covid-19.  A l’equip entrenat per Joaquim Pujol i Ivan Gelabert ja sap que no li queda cap compromís per endavant d’aquest curs. 

En el seu debut a la lliga Fedic, el balanç no pot ser més positiu perquè tots els partits disputats es compten per victòries encara que en projectes com aquest el veritable triomf es busca «en l’assistència als entrenaments que ha estat sempre de més de 30 persones, una xifra que podem considerar espectacular», exposava  Pujol, que afegia que «el més important és el bon ambient de treball generat i el fet que a mesura que avançaven els mesos l’assistència no ha baixat en cap moment». 

Entre els integrants de l’equip l’alegria és la nota predominant. Enric Adrán, David Ramon i Jenni Vilches van destacar «la bona feina feta tant als companys com als entrenadors», mentre que Gerard Amat afirmava que «som els millors jugadors del MoraBanc de la nostra categoria i es pot dir que hem fet una gran temporada».

De cara a la pròxima temporada, un dels objectius serà poder organitzar a Andorra una de les trobades de la competició, que estava previst al Poliesportiu per aquest maig.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT