PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter ja entrena però encara no tornarà al camp

L’equip es marca el pròxim divendres per preparar-se a la Borda Mateu

Per El Periòdic

Sergio Moreno al cim del Casamanya, ahir.
Sergio Moreno al cim del Casamanya, ahir. | interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes ha tornat als entrenaments però no començarà els treballs al camp fins al pròxim divendres. Segons va informar l’entitat en un comunicat, «el primer equip anuncia l’inici de la seva setmana de preparació a la tornada als entrenaments», aclarint que ho fa «continuant amb el pla de treball fet pel nostre cos tècnic des que va començar el confinament, la nova fase inclou activitats de represa de contacte de grup, sortides a la natura en grups reduïts i baixa càrrega física, juntament amb l’avaluació física completa de tota la plantilla (jugadors i cos tècnic)». En aquest sentit, segons l’ens, la intenció de la continuïtat d’aquest pla de treball és prevenir lesions, a causa de l’alta exigència que requereix el nivell de competència i per tant, segons estimen, «divendres hauríem d’estar preparats per començar els treballs al camp».

D’aquesta manera, ahir, per primera vegada des que va esclatar la crisi sanitària per la Covid-19, el club va dur a terme una activitat esportiva de manera presencial i col·lectiva, en aquest cas, amb la seva ascensió a un dels indrets més emblemàtics del país. El Pic del Casamanya va ser l’escollit per reprendre els entrenaments col·lectius, un cop acabat el confinament, de manera que bona part de la nostra plantilla hi va pujar fins al cim en grups reduïts, situat a 2.752 metres d’altitud. La fase actual d’entrenaments inclou treball físic en grups reduïts i una avaluació física adient de cada membre de la plantilla.

Per altra banda, la UE Engordany es va negar a entrenar dimecres al camp fins que no es fessin tests, i altres equips podrien segueix el mateix camí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT