PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc sortirà «a per totes i sense pressió» contra el Madrid

Guillem Colom parla sobre el decisiu partit davant l’equip blanc, liderat per un Campazzo estel·lar

Per El Periòdic

Guillem Colom penetrant cap a la cistella davant el Saragossa.
Guillem Colom penetrant cap a la cistella davant el Saragossa. | ACB Media

El MoraBanc arriba al quart partit de la fase de grups en una situació molt complicada, però viu i amb opcions després de la victòria contra el Saragossa en un partit d’un nivell estratosfèric. Guillem Colom va sortir a parlar en roda de premsa on va valorar els resultats de l’equip i  les seves opcions davant el favorit a guanyar la competició. 


Sobre el triomf en l’enfrontament contra el Saragossa, el jugador andorrà es va sincerar: «La veritat és que necessitàvem un partit així. Vam tenir un nivell d’energia i de treball molt superior al dels dos primers partits. A més, a l’estar forts enrere, ens van sortir les coses en atac. Som un equip molt físic i, si aconseguim imposar-lo, la confiança va cap a davant. Es va veure que vam tenir un gran encert en els tirs de tres i tot ve per haver fet un bon treball i que la gent estigui amb bon feeling». Colom també es va referir al rècord aconseguit de la màxima anotació històrica de punts en lliga: «És una cosa bonica i segur que es recordarà. És un orgull pel club i penso que els nostres aficionats ho van gaudir molt». Aquests impactants números es van aconseguir gràcies a la unió del planter, en el qual ja està totalment integrat Tunde Olumuyiwa: «Ha sigut una oportunitat històrica per a ell i penso que la està aprofitant. És un noi que a arribat aquí, ha estat treballant des del primer dia i no ha tingut una mala paraula. I ahir, va fer 22 de valoració en un partit ACB havent estat sempre en lligues inferiors», va manifestar Colom. 
Després d’alliberar tensions amb el triomf, avui  hi ha davant un rival de molta qualitat comandat pel que , segurament, serà l’MVP de la fase final, Campazzo. «Sempre és molt bonic jugar contra el Madrid. No tens pressió i vas a totes. Nosaltres creiem que ho podem intentar. Ja els hem guanyat algun cop a la història del club», va assegurar un sincer  Colom, que no tem els merengues.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT