PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ramon Cierco arriba a quarts de final de la Balloon World Cup

El vencedor del certamen va ser el representant peruà

Per El Periòdic

Ramon Cierco, entra a la zona de joc del mundial de globus.
Ramon Cierco, entra a la zona de joc del mundial de globus. | BWC

El representant andorrà a la Balloon World Cup, Ramon Cierco, va aconseguir classificar-se fins a la ronda de quarts de final de l'esdeveniment organitzat per Gerard Piqué i Ibai Llanos. La participació del tricolor va iniciar-se amb una victòria frenètica davant del francès Pol Jorquera, per 7-6 i amb pròrroga inclosa, en un duel d'allò més disputat. 

En la següent ronda, la de vuitens de final, l'andorrà es va enfrontar a Matias Boho, de Guinea Ecuatorial, en un partit on l'agilitat del tricolor va permetre superar Boho per un còmode 1-6. L'aventura de Cierco en el mundial dels globus va acabar a quarts de final contra l'alemany Jan Spieb, per un ajustat i molt disputat 0-1.

De fet, Spieb va aconseguir arribar fins a la final del campionat, i on es va trobar amb el representant peruà Francesco de la Cruz que el va vèncer per 6-2, resultant Perú com el primer guanyador de la Balloon World Cup.

L'esdeveniment, que va tenir lloc a Port Aventura, va assolir un pic de més d'espectadors de 600.000 espectadors, i a hores d'ara, ja té 8,4 milions de visualitzacions a Twitch. Amb aquest èxit, tant Llanos com Piqué es van mostrar animats de tornar a repetir la competició l'any vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT