Torra i Rossell vencen en el primer nacional

La competició va comptar amb la presència del secretari d’estat, Justo Ruiz,i el conseller Alain Cabanes

El participants del campionat.
El participants del campionat. | AAFF

Míriam Torra i Joel Rosssel van ser els primers campions d’Andorra de Functional Fitness, després d’imposar-se en el primer campionat nacional de l’especialitat que es va disputar al box de Crossfit les Valls. Torra va fer bons els pronòstics i va quedar com a primera classificada per davant de Blanca Fiter i Àstrid Castells. En categoria masculina, per darrere de Rossell es va situar Aitor Garcia.

En la resta de categories, que es divideixen en franges d’edat, de 30 a 34 anys la guanyadora va ser Marta Cerqueda; de 35 a 39, els títols van ser per Eva de Matos i Frank Morales; i per més de 40, el campionat se’l va adjudicar Eduard Bouso. La competició va comptar amb la presència del secretari d’estat d’Esports, Justo Ruiz, així com el conseller del Comú d’Andorra la Vella, Alain Cabanes.