PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre àrbitres de la FAF estaran al preeuropeu sub-19 femení

Nhoa Fernández, Marta San Juan, Clàudia Cerdà i Lluís Pinilla estaran a disposició de la UEFA

Per David Sansaloni

Clàudia Cerdà, Marta San Juan i Nhoa Fernandez.
Clàudia Cerdà, Marta San Juan i Nhoa Fernandez. | @elcokedelasfotos

Fins a quatre àrbitres andorrans estaran presents en els diferents duels que es portaran a terme al Principat en referència a la fase classificatoria per a l’Europeu sub-19 femení que tindrà lloc a la República Txeca l’any vinent. Nhoa Fernández, Marta San Juan, Clàudia Cerdà i Lluís Pinilla han estat escollits per a realitzar diferents tasques sota la direcció de l’organització, en aquest cas la UEFA. Fernández i San Juan seran les principals representants del país en el col·lectiu arbitral que dirigirà els duels dels pròxims dies 19, 22 i 25 d’octubre a Andorra la Vella. Per part de Fernández, aquesta actuarà com a assistent, mentre que San Juan ho farà com a quart àrbitre, que sense cap mena de dubte suposa un premi a les seves actuacions a la Lliga Multisegur, que han estat seguides i analitzades per l’entitat internacional.


D’altra banda, Cerdà i Pinilla seran els àrbitres suplents per si hi hagués algun imprevist amb algun dels col·legiats principals. Ambdós estaran a disposició de l’estament arbitral de la UEFA, que s’encarregarà de gestionar la competició i les diferents situacions que es puguin donar per si fes falta el requeriment i actuació dels integrants de l’arbitratge al país.


La participació de tots quatre en aquesta competició internacional deixa entreveure el bon nivell d’aquests profesionals dintre del panorama futbolístic, i reforça encara més si cap la defensa per a fomentar la formació de nous àrbitres per a les lligues nacionals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT