PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Conference es podria jugar a l’Estadi Comunal

Els equips es reuniran dilluns per prendre una decisió

Per El Periòdic

Soldevila celebra un dels seus gols de l’últim partit de Champions.
Soldevila celebra un dels seus gols de l’últim partit de Champions. | Inter Club d’Escaldes

Els equips andorrans que es troben a hores d’ara disputant competicions europees com són la UE Santa Coloma, l’Atlètic d’Escaldes i l’Inter d’Escaldes podrien disputar els seus partits a casa a l’Estadi Comunal. Aquesta ha estat la petició que ha fet l’FC Andorra per tal de no endarrerir les obres i remodelacions que s’han de portar a terme a l’Estadi Nacional per tal de començar la Segona Divisió en les condicions que marca LaLiga. 


No obstant això, el hàndicap principal es troba en l’estat de la gespa al Joan Samarra. A dia d’avui seria complicar disputar un partit UEFA a les instal·lacions comunals, i les exigències de l’entitat europea podrien no fer factible aquest canvi, ja que, de moment, els partits de Champions League i Conference League estan programats al Nacional.


De fet, l’any 2010 el mal estat de la gespa va portar la UEFA a suspendre el partit entre l’FC Santa Coloma i el Birkirkara, la qual cosa va comportar un 0 a 3 en contra per als andorrans i una multa de 10.000 euros.


Els equips es reuniran el pròxims dilluns, amb la presència també de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) per tal de valorar la viabilitat de la petició. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT