La selecció femenina cau de peu davant Malta per 76-41

Les tricolor proposen un partit de menys a més i ja pensen en l’últim duel

Un instant del partit entre Malta i Andorra d’ahir.
Un instant del partit entre Malta i Andorra d’ahir. | FIBA

La selecció absoluta femenina de bàsquet va caure ahir davant Malta per 76-41 en un partit en el qual les tricolor van anar de menys a més, acabant amb el cap ben alt i demostrant que s’ha consolidat una progressió notable durant la disputa d’aquest European Championship for Small Countries de la FIBA.

En el primer quart, les andorranes van superar els 10 punts i durant molts moments van lluitar de tu a tu amb les seves rivals. Ja en el segon període, les de Malta es van mostrar superiors en atac arribant al descans amb un 39-18. En la represa es va poder veure un tercer quart molt similar al primer, per acabar amb els últims deu minuts que van registrar un parcial de 12-12, amb tot igualat.

La jugadora destacada d’Andorra va ser Clàudia Brunet, amb 16 punts, tres rebots i dues assistències.